Teamuitbreiding & Enduro training!

Over 6,5 maand is het zover. Dat klinkt nog ver, maar er moet nog veel gebeuren! Daarom ben ik erg blij met de uitbreiding van het team binnen de stichting ‘Martien Jimmink Goes Dakar’. Theo Bakker, Henk Bierman, Piet Limmen & Nielco Snoek hebben aangeboden om de stichting te ondersteunen in de zoektocht naar sponsoring en het organiseren van de Woestijn Party op 15 december 2018. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar als je aan Dakar mee wilt doen, begin je eigenlijk een nieuw bedrijf. Er gaat veel tijd in zitten. Tijd die ik als zelfstandig ondernemer niet altijd heb. Daarom ben ik de hulptroepen erg dankbaar!

En we zijn gelijk doorgestoomd met zijn alle! Tijdens de vergadering hebben we een aantal activiteiten bedacht en besproken waarmee geld kan worden opgehaald voor de deelname aan Dakar. Afgelopen donderdag was de eerste enduro training. De deelnemers konden zich voor €100 p.p. inschrijven en werden dan begeleidt door enduro kampioen Michel Hoenson en mij. De reacties waren super! Iedereen was enthousiast en dit smaakte zeker naar meer! Daarom is er op vrijdagavond 6 juli een jeugd training gepland. Crossers met een 65/85cc kunnen voor een bijdrage van €50 de enduro training bijwonen. Mocht je vragen hebben of je willen inschrijven, kan dit bij Nielco Snoek via 0610824060.

Er komt binnenkort een tweede enduro training voor volwassenen. Er zullen daarnaast nog andere activiteiten worden georganiseerd en ben ik aanwezig op verschillende evenementen, dus houdt de ‘aankomende evenementen’ op de site in de gaten of volg ons via Facebook.

Foto’s: Raymond Boelis, Joyce Meulenkamp & Jimmink.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s