Iedereen de beste wensen voor 2018!

Het nieuwe jaar is begonnen! Terugkijkend naar 2017 was het jaar waarin we de eerste voorbereidingen troffen om Dakar in 2019 voor mij mogelijk te maken. Het jaar van mijn eerste rally in Griekenland waar ik ontzettend van genoten heb, maar ook een jaar met ontzettend leuke evenementen als de Preproloog, de Meer Mannen Markt en een mooie avond met Memo Tours bij Verpalen KTM Motoren. Ik heb afgelopen jaar veel mensen gesproken op de evenementen en nieuwe vrienden gemaakt.

Op naar het volgende mooie jaar! In 2018 staan er al een aantal dingen op de planning.  Om te beginnen sta ik op 9, 10 en 11 januari met een rally motor op de SMBT Vakbeurs in Vijfhuizen. Om vervolgens 12 januari in het vliegtuig te stappen met mijn zoon Jim. We gaan in Dubai samen trainen in de woestijn. ‘De duinen leren lezen’ zoals ze dat zo mooi noemen. Na een enduro in Enter op 20 januari, begint op 21 januari onze reis naar Spanje. Hier ga ik met een gids en een aantal familieleden en vrienden rijden. Begin maart ga ik een korte rally rijden in Portugal. Dit is geen kwalificatiewedstrijd voor Dakar, maar puur voor ervaring. Het beter leren rijden met een roadbook, zodat ik eind maart goed voorbereid kan starten tijdens de Abu Dhabi Desert Challenge. Hier moet het gebeuren, want dit deze race moet ik finishen om een startbewijs te bemachtigen voor Dakar 2019! Eind augustus zal ik, net als afgelopen jaar, deelnemen aan de rally in Serres, Griekenland. Dit is namelijk de moeilijkste rally om te navigeren in Europa. Een goede training dus! Tussen de bedrijven door probeer ik 2x in de week te mountainbiken voor mijn conditie en zal ik zoveel mogelijk tijd proberen door te brengen op de motor dit jaar.

Voor nu wil ik jullie hartstikke bedanken voor jullie vertrouwen in 2017 voor iets wat pas in 2019 gaat gebeuren. Hier doel ik uiteraard op alle sponsors, maar ook alle ‘Limited Edition’-vestendragers! Het zal ook privé een hoop geld kosten, maar elke sponsor die mij steunt en elk vest wat wordt verkocht, helpt mij verder in mijn 35-jaar oude droom om Dakar te rijden. Jullie zijn fantastisch en kan jullie niet vaak genoeg bedanken!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s