RTL GP Pre-Proloog 2017

We hebben een prachtige dag gehad gisteren. Leuke mensen ontmoet, maar ook ontzettend mooi om te zien dat mensen uit de kop van Noord-Holland helemaal naar ‘het verre zuiden’ zijn komen rijden om langs onze stand te komen. Wordt zeer gewaardeerd! Bedankt!!

Daarnaast wil ik de sponsoren in deze fase bedanken. Boekel Leegwater Transport, CAV Agrotheek, Fossamedia, Gercon Techniek, Groot Techniek, High lights Reclame, HT Rally Raid, SP2000, Spaansen, Koops & Quickpanell allemaal ontzettend bedankt! Dankzij jullie is de eerste stap naar Dakar gemaakt!

 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s